Telefoonboek Ootmarsum

Zoek jij naar een telefoonboek van Ootmarsum? Check onderstaande handige zoekmachine. Zo vind je verrassend eenvoudig de meeste telefoongegevens & adresgegevens uit Dinkelland. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als van der Velden), een winkel of bedrijf (bijv. Terstal) of gebruik adressen, buurten of wijken. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7631. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De tool gaat aan de slag met zoeken en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ootmarsum is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ootmarsum

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het actuele nummer van een onderneming of man / vrouw uit Ootmarsum? Een (06) nummer vinden kon vroeger met de gids. Nu kan dat online sneller en accurater. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Bekijk het nummer van Z. van Doorn wonend in Ootmarsum
 • Vind het telefoonnummer van de DIO of Only
 • Zoek het nummer van de Psychotherapeut of Software ontwikkelaar in Ootmarsum
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Ootmarsum

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Dinkelland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7631. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Ootmarsum kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, Oost, West, Zuid, Noord
telefoonboek-ootmarsum

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Beperkte resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ootmarsum, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ootmarsum. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem zoekt naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, vul de contactgegevens helemaal in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Dan verkrijg je snel het beoogde telefoonnummer in Ootmarsum

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je telefoneren vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor informatienummers als 0840, 0906, 1800, 0909, 0800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Ootmarsum

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de zoekmachine zoek jij zonder moeite de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Ootmarsum. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.dinkelland.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer EON.