Telefoonboek Oldenzaal

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Oldenzaal? Open nu de handige zoekfunctie. Zodoende check jij supersnel ontzettend veel telefoongegevens & adresgegevens uit de gemeente Oldenzaal. Begin altijd je query met een naam (denk aan de Graaf), bedrijf (bijv. Univé) of een nummer of adres in deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Oldenzaal-zuidoost: Zuid-Berghuizen en wellicht 7574. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt de database en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Oldenzaal is zo gepiept! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Oldenzaal

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Oldenzaal? Het opzoeken van een nummer in deden we niet heel lang geleden middels telefoonboeken en registers. Dat is veranderd, nu kan dat via een online telefoonboek 10 keer sneller. We geven je diverse mogelijkheden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van C. van der Berg woonachtig in Oldenzaal
 • Vind de bereikbaarheid van de Bike Totaal of AH
 • Check het nummer van de Machinist (spoor) of Wervings- en selectie bureau in Oldenzaal
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Oldenzaal

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Oldenzaal. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7574, 7577, 7573, 7576, 7572, 7575, 7571. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Oldenzaal wordt gevormd door een aantal buurten: Oldenzaal-zuidoost: Zuid-Berghuizen, Oldenzaal-noord: De Essen, De Graven Es, De Bekspring, Oldenzaal-oost: De Kleies, Haerbroek-Scholtenhoek, De Meijbree, Oldenzaal-west: De Thij, Het Hulsbeek, Oldenzaal-west: Glinde-Hooiland, Het Inslag, Jufferbeek, Oldenzaal-zuidwest: Eekte-Hazewinkel, bedrijventerreinen Oostpoort, Het Hazewinkel en Hanzepoort, binnenstad
telefoonboek-oldenzaal

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin van de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oldenzaal, welke naam hoort erbij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Oldenzaal. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan postcode en toevoegingen (straat). Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Zo zoek je doeltreffende dit telefoonnummer uit de gemeente Oldenzaal

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0906, 0800, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Oldenzaal

In sommige gevallen heb je enkel een (mobiel) nummer en wens je te ontcijferen wie er naar jou gebeld heeft. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Op basis van een mobiel telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Dankzij de zoekmachine kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Oldenzaal. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.oldenzaal.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Filipijnen.

  No pages found.