Telefoonboek Hoge Hexel

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Hoge Hexel? Open nu de ontwikkelde duidelijke zoekfunctie. Op die manier check jij snel & eenvoudig honderden telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Wierden. Je kunt beginnen met een naam (denk aan van Doorn), een zakelijk adres (bijv. De Hypotheekshop) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of misschien 7645. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Hoge Hexel is niet moeilijk! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hoge Hexel

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een winkel of persoon in Hoge Hexel? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van K. Hofman woonachtig in Hoge Hexel
 • Check het nummer van de Eye Wish of C&A
 • Ontdek het nummer van de Fysiotherapeut of Grafisch Ontwerper in Hoge Hexel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Hoge Hexel

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Wierden. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7645. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Buurten en wijken
Hoge Hexel kent verschillende wijken: Buitengebied, Centrum, West, Kern, Noord, Zuid
Dorpen in de buurt
telefoonboek-hoge-hexel

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  De tool staat helemaal bovenaan

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Hoge Hexel, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Hoge Hexel. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De tool achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan krijg jij het gemakkelijkste het telefoonnummer in Hoge Hexel

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0800, 0840, 0900, 1800, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Hoge Hexel

Mogelijk beschik je over een nummer en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een (06) nummer kan je uitvinden welk bedrijf of persoon erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de zoekmachine gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Hoge Hexel. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.wierden.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer united consumers.