Telefoonboek Engeland

Een online inkijkje in het telefoonboek van Engeland? Ga aan de slag met onze praktische zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men snel & eenvoudig de meeste namen en nummers van mensen uit De Wolden. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als Prins), bedrijfsnaam (bijv. C&A) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 7963. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De nummerzoeker gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Engeland is zo gepiept! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Engeland

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Engeland? Je (adres) of telefonische details zoeken deden we voorheen aan de hand van de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet telefoonnummer-database onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Ontdek het nummer van Familie van der Heyden met een woning in Engeland
 • Vind het telefoonnummer van de Tui of Subway
 • Vind het telefoonnummer van de Machinist (spoor) of Archivaris in Engeland
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Engeland

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente De Wolden. Nummer niet gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7963. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
Engeland kent meerdere buurten: Buitengebied, West, Centrum, Kern, Oost, Zuid
Plekken in de omgeving
telefoonboek-engeland

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Geef aan wat je zoekt

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Engeland, wie wil mij bereiken?

Je bent gebeld door een nummer uit Engeland. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Dit werkt met een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam wanneer dat bekend is. Daarmee check jij met succes het benodigde telefoonnummer uit Engeland

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0906, 0800, 1800, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Engeland

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Engeland. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dewolden.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Gibraltar.