Telefoonboek Leeuwte

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Leeuwte?Maak dan gebruik van onze snelle zoekmachine. Op die manier check jij snel & eenvoudig veel adresgegevens in De Wolden. Jij kan starten met een naam (denk aan Driessen), bedrijfsnaam (bijv. Xenos) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of een bepaalde postcode, 7963. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript gaat door het telefoonboek en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Leeuwte gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leeuwte

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of zoek je het nummer van een shop of inwoner van Leeuwte? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dat online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database handig is:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van N. Mol in Leeuwte
 • Check de contactgegevens van de Schooneberg of DA
 • Check de contactgegevens van de Horecaportier of Verandering adviseur uit Leeuwte
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Leeuwte

Doorzoek nu online de gids van de gemeente De Wolden. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7963. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Leeuwte is te onderscheiden in buurtschappen en kernen: Buitengebied, West, Centrum, Kern, Zuid, Noord
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-leeuwte

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Leeuwte, wie was het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Leeuwte. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in mits je die weet. Aan de hand hiervan krijg jij het gemakkelijkste dit telefoonnummer in Leeuwte

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De doorsnee (06) nummers kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0800, 0909, 0906, 1800, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Leeuwte

Mogelijkerwijs heb je een telefoonnummer, en is het belangrijk om te weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een (06) nummer kan je ophelderen welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij onze tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Leeuwte. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dewolden.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Grenada.