Telefoonboek Ansen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Ansen? Start met deze snelle zoekfunctie. Daarmee zoek je zonder problemen bijna alle nummers en adressen van huishoudens in De Wolden. Begin altijd je query met een naam (bijv. van Loon), een onderneming (bijv. van Haren) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en wellicht 7964. Klik nu op de zoekknop. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Ansen is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ansen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het nummer van een winkel of persoon in Ansen? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot voor kort met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags doe je dit online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van E. Dijkstra met een woning in Ansen
 • Ontdek het nummer van de Etos of Vakgarage
 • Bekijk het nummer van de Stralingsdeskundige of Bouwkundige tekenaar uit Ansen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Ansen

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente De Wolden. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een woonplaats in de regio.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7964. Gebruik deze postcode(s). De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Ansen wordt gevormd door diverse wijken: Buitengebied, West, Centrum, Noord, Kern, Oost
telefoonboek-ansen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Ansen, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ansen. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Het zoek-algoritme gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul ook de naam in mits je die weet. Dan vind je met succes een telefoonnummer in Ansen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0906, 0900, 1800, 0840, 0909 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Ansen

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (net) nummer kan je uitzoeken wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van de tool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek in Ansen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.dewolden.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Guam.