Telefoonboek Alteveer

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Alteveer? Dat kan via de snelle zoekmachine. Op die manier achterhaal je verrassend eenvoudig de meeste telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van De Wolden. Start jouw zoekopdracht met een (achter) naam (zoals van Vliet), een onderneming (bijv. Rabobank) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en wellicht 7927. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Alteveer kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Alteveer

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of ben je op zoek naar het (vaste) telefoonnummer van een winkel of persoon in Alteveer? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment gaat dit online vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Vind het vaste nummer van N. van de Berg uit Alteveer
 • Ontdek het nummer van de Total of Mitra
 • Check de contactgegevens van de Beveiligingsmedewerker of Arbeidsdeskundige in Alteveer
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Alteveer

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente De Wolden. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Mogelijk interessant: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7927. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Alteveer wordt gevormd door een aantal buurten: Buitengebied, Oost, West, Zuid, Centrum, Kern
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-alteveer

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Check resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt er nu mee aan de slag. Beperkte resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Alteveer, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Alteveer. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoekformulier achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens zo duidelijk mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan verkrijg je het snelste het benodigde telefoonnummer uit Alteveer

Welke nummers kan ik gratis bellen en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 1800, 0906, 0900, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Alteveer

In een ander scenario heb je een telefoonnummer, en wens je te ontcijferen wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Gebaseerd op ons systeem kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Alteveer. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Angola.