Telefoonboek Wemmenhove

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Wemmenhove? Ga aan de slag met de ontwikkelde praktische zoekmachine. Hiermee vind je zonder moeite een groot deel van de adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit De Wolden. Jij kan starten met een (voor) naam (als Koster), een winkel of bedrijf (bijv. DA) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en wellicht 7921. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Wemmenhove kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Wemmenhove

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een zaak of bewoner in Wemmenhove? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen met zo’n onpraktisch telefoonboek. Op dit moment kan dat via het internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het nummer van D. de Bruyn wonend in Wemmenhove
 • Check de contactgegevens van de Welkoop of Firezone
 • Zoek adresgegevens van de Oefentherapeut Cesar of Uitvaartonderneming in Wemmenhove
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Wemmenhove

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente De Wolden. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Mogelijk interessant: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7921. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Wemmenhove beslaat uit een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Oost, Noord, Kern, Centrum, Zuid
telefoonboek-wemmenhove

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  De tool staat hier

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten doornemen

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Wemmenhove, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Wemmenhove. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die past bij dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je deze gegevens hebt. Daarmee verkrijg je het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Wemmenhove

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0840, 0900, 0906, 0909, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Wemmenhove

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en wil je weten van wie dit tel. nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken wie de “eigenaar” is van het nummer. Het gaat vaak niet vanzelf. Door middel van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Wemmenhove. Ideaal bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dewolden.nl/
 • Snel verder naar: Huistelefoonnummer zoeken.