Telefoonboek Nieuweroord

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Nieuweroord? Gebruik onderstaande speciale zoekfunctie. Daarmee doorzoekt men erg simpel belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in en rondom Hoogeveen. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld van Dijk), een winkel of bedrijf (bijv. Dirk) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek op een deelgebied als centrum en omgeving ten noorden van de (Verlengde) Hoogeveensche Vaart of eventueel 7912. Druk op “zoeken”. De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Nieuweroord stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuweroord

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd nummer? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een firma of familie uit Nieuweroord? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu gaat dat middels het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Check het tel. nummer van P. Meijer in Nieuweroord
 • Vind het telefoonnummer van de Gall & Gall of Univé
 • Check het nummer van de Architect of Veiligheidskundige uit Nieuweroord
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de telefoongids van Nieuweroord

Doorzoek nu online de online telefoongids van gemeente Hoogeveen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van het gewenste adres of nummer. Ook mogelijk: Check de telefoongids van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 7912, 7911, 7910. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in deze plaats
Nieuweroord kenmerkt zich door buurtschappen en kernen: centrum en omgeving ten noorden van de (Verlengde) Hoogeveensche Vaart, ten zuiden van de (Verlengde) Hoogeveensche Vaart, omgeving Oudewijk, Jan Knegtweg
telefoonboek-nieuweroord

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Nieuweroord, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Nieuweroord. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Voer het nummer in. De zoektool start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Dat is een optie, vul het adres van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vul ook de naam in als je deze weet. Daarmee zoek je het eenvoudigst het benodigde telefoonnummer uit Nieuweroord

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor zaken als 0909, 0840, 1800, 0800, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Nieuweroord

In sommige gevallen heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een (vast) telefoonnummer kan je ontdekken van wie het nummer is. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij ons systeem kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Nieuweroord. Ideaal bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.hoogeveen.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Poiesz Supermarkten.