Telefoonboek Roswinkel

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Roswinkel? Gebruik de gemakkelijke zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je snel & eenvoudig ontzettend veel contactgegevens in Emmen. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van der Meulen), een onderneming (bijv. Boni) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en de postcode, 7895. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoekmachine speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Roswinkel gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Roswinkel

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Roswinkel? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van V. Bos in Roswinkel
 • Vind de bereikbaarheid van de The Read Shop of Gamma
 • Bekijk het nummer van de Architect of Grafisch Ontwerper in Roswinkel
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Roswinkel

Doorzoek nu efficiënt de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Emmen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7895. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Roswinkel kenmerkt zich door meerdere buurten: Buitengebied, Oost, Noord, Centrum, West, Zuid
telefoonboek-roswinkel

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die vind je terug aan het begin van de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Dit kan zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Analyseer resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met nummers, namen en adressen in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Roswinkel, welke naam hoort erbij?

Je bent gebeld door een nummer uit Roswinkel. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Natuurlijk, vul de contactgegevens volledig in. Zaken als een postcode, straatnaam of huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Door hiervan gebruik te maken spot je direct het gezochte telefoonnummer uit Roswinkel

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0900, 0840, 0906, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Roswinkel

Misschien heb je de beschikking over een nummer, en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van onze tool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Roswinkel. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://gemeente.emmen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer D.I.O..