Telefoonboek Klazienaveen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Klazienaveen? Open nu deze handige zoekfunctie. Zo check jij supersnel alle namen en nummers van inwoners uit Emmen. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Willemsen), bedrijf (bijv. Lidl) of postcode, adresgegevens of regio. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals woonwijken van Klazienaveen en wellicht 7891. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het zoekscript zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Klazienaveen is niet moeilijk! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Klazienaveen

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Klazienaveen? Een (mobiel) nummer zoeken ging tot voor kort met de gids. Nu kan dat online vele malen sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van I. van der Heijden woonachtig in Klazienaveen
 • Check de contactgegevens van de Kruidvat of VVV
 • Vind de bereikbaarheid van de Gassingsleider of Ingenieur materiaalkunde uit Klazienaveen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Klazienaveen

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Emmen. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7891, 7892. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Klazienaveen kan je onderverdelen in verschillende wijken: woonwijken van Klazienaveen, bedrijventerrein Pollux (noordwest-Klazienaveen, omgeving Koriander, Rozemarijn)
telefoonboek-klazienaveen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Beperkte resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Klazienaveen, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Klazienaveen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo volledig mogelijk in. Je kunt denken aan de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Op die manier spot je succesvol het benodigde telefoonnummer in Klazienaveen

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0909, 0840, 0900, 0906, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Klazienaveen

Soms heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten van wie dit tel. nummer is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je ontwaren wie er bij het nummer hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Dankzij de tool check je direct gratis de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Klazienaveen. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://gemeente.emmen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer The Read Shop.