Telefoonboek Zwartemeer

Nummers nodig uit het telefoonboek van Zwartemeer? Dat kan via deze handige zoekfunctie. Daarmee achterhaal je razendsnel de meeste contactgegevens van inwoners uit Emmen. Start je zoektocht direct met een (voor) naam (als Postma), een zakelijk adres (bijv. Trekpleister) of misschien met een adres en huisnummer. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of eventueel 7894. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool speurt het internet af en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Zwartemeer kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zwartemeer

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Zwartemeer? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Op dit moment doe je dit online veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waar online telefoonnummers zoeken zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Check het tel. nummer van S. van Veen woonachtig in Zwartemeer
 • Achterhaal het tel. nr. van de Blokker of Spar
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige asbestverwijderaar of Interieurarchitect in Zwartemeer
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Zwartemeer

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Emmen. Nummer niet gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Ook mogelijk: Neem ook de gids door van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 7894. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Zwartemeer kent een aantal buurten: Buitengebied, Oost, Noord, Centrum, Kern, West
telefoonboek-zwartemeer

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat aan het begin

 2. Wat wil jij weten?

  Denk aan een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier nummers, namen en adressen in provincie Drenthe

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Zwartemeer, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Zwartemeer. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. De zoekmachine gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Denk aan straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Daarmee check je het snelste het gezochte telefoonnummer in Zwartemeer

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0900, 0800, 0840, 0906, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Zwartemeer

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en is het van groot belang dat je weet wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids van Zwartemeer. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://gemeente.emmen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Holland & Barrett.