Telefoonboek Ommen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ommen? Ga aan de slag met deze duidelijke zoekfunctie. Zo vind je gemakkelijk de meeste telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit de gemeente Ommen. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld van den Pol), bedrijf (bijv. Wibra) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als oostelijke nieuwbouwwijk De Vlierlanden (omgeving Het Arriërflier en Marckerichter) of een bepaalde postcode, 7732. Klik nu op de zoekbutton. Het systeem doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Ommen is kinderspel! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Ommen

Ben je gebeld dooreen nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Ommen? Een telefoonnummer zoeken kon vroeger met de gids. Hedendaags kan dat via het internet 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Achterhaal het nummer van O. Hendriks met een woning in Ommen
 • Check de contactgegevens van de Tango of Wereldwinkel
 • Achterhaal het tel. nr. van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht in Ommen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Doorzoek de gids van Ommen

Doorzoek nu online de gids van de gemeente Ommen. Niets gevonden? Zoek specifieker. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7732, 7731. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Ommen beslaat uit velerlei buurtschappen: oostelijke nieuwbouwwijk De Vlierlanden (omgeving Het Arriërflier en Marckerichter), Ommen-centrum incl. noordelijk en zuidelijk buitengebied
Gemeenten in de regio
telefoonboek-ommen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool bekijk je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Je kunt er nu mee aan de slag. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Ommen, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Ommen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Daarmee krijg jij succesvol dit telefoonnummer in de gemeente Ommen

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor informatienummers als 0906, 0909, 0800, 0900, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Ommen

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een compleet nummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids in Ommen. Je hebt dit nodig in het geval van: