Telefoonboek Vilsteren

Zoek jij naar een telefoonboek van Vilsteren? Check de hier onderstaande praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze zoek je snel & eenvoudig de meeste telefoonnummers, adressen en namen in en rondom Ommen. Neem als uitgangspunt een naam (bijv. de Jonge), een onderneming (bijv. Ici Parix XL) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7734. Klik nu op de zoekknop. De zoektool doorzoekt de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Vilsteren is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vilsteren

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Vilsteren? Een telefoonnummer opzoeken ging vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Vandaag de dag kan dat online veel gemakkelijker. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van F. Vermeulen uit Vilsteren
 • Vind het telefoonnummer van de ABN AMRO of AutoCrew
 • Vind het telefoonnummer van de Onderhoudstechnicus voor zweefvliegtuigen of Projectmanager Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Vilsteren
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoongids Vilsteren

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoongids van de gemeente Ommen. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Neem ook de telefoongids door van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7734. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in deze plaats
Vilsteren beslaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Noord, Centrum, Oost, West, Kern
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-vilsteren

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Die vind je terug aan het begin

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan andersom (of andere termen).

Telefoongids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Vilsteren, van wie is het nummer?

Het gaat om een nummer uit Vilsteren. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. Het zoek-algoritme gaat nu op zoek naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Door hiervan gebruik te maken verkrijg jij succesvol het telefoonnummer in Vilsteren

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers zijn kosteloos te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0909, 0900, 0906, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Vilsteren

Misschien heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je nieuwsgierig wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Geholpen door een volledig telefoonnummer kun je te weten komen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is tamelijk complex. Middels de zoekmachine kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Vilsteren. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.ommen.nl/inwoners.html
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Nedasco.