Telefoonboek Varsen

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Varsen? Gebruik de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Zo achterhaal je zonder problemen belangrijke telefoonnummers, adressen en namen van personen uit Ommen. Begin altijd je query met een naam (bijv. de Ruiter), bedrijf (bijv. OP=OP Voordeelshop) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 7731. Klik nu op de zoekknop. De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Varsen is kinderspel! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Varsen

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het (vaste) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Varsen? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger met zo’n onpraktisch telefoonboek. Nu kan dat via een online telefoonboek sneller en accurater. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Achterhaal het nummer van Mevr. Kramer uit Varsen
 • Bekijk het nummer van de Ici Parix XL of Jan Linders
 • Bekijk het nummer van de Bedrijfsbeveiliger of Life Coach in Varsen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek telefoonnummer-database Varsen

Doorzoek nu gemakkelijk het online telefoonboek van de gemeente Ommen. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Eventueel te testen: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7731. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Varsen kent diverse wijken: Buitengebied, Noord, Centrum, Oost, Zuid, Kern
telefoonboek-varsen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat hier

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je checkt nu alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Wijzig jouw zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Varsen, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Varsen. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan zoek jij snel het beoogde telefoonnummer in Varsen

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De standaard (mobiele) nummers kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor adviesnummers zoals 0906, 0900, 1800, 0800, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Varsen

In sommige gevallen ben je meerdere keren gebeld en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Met behulp van de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek in Varsen. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook https://www.ommen.nl/inwoners.html
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Menzis zorg en inkomen.