Telefoonboek Oudleusenerveld

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Oudleusenerveld? Dat doe je met onze gemakkelijke zoekmachine. Zo doorzoekt men zonder problemen alle nummers en adressen van personen uit Dalfsen. Jij kan starten met een naam (denk aan de Leeuw), een shop (als Basic-Fit) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of een bepaalde postcode, 7722. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Oudleusenerveld stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oudleusenerveld

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd telefoonnummer? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een firma of familie uit Oudleusenerveld? Een (mobiel) nummer zoeken ging voorheen via het dikke telefoonboek. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database sneller en accurater. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van C. van de Wal met een woning in Oudleusenerveld
 • Check het nummer van de Trekpleister of Alphega
 • Check de contactgegevens van de Kapper of Ingenieur bouwkunde Burgerlijke en utiliteitsbouw uit Oudleusenerveld
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Oudleusenerveld

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Dalfsen. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 7722. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Oudleusenerveld kent velerlei buurtschappen: Buitengebied, Noord, Centrum, Kern, Zuid, West
telefoonboek-oudleusenerveld

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je hier

 2. Geef aan wat je zoekt

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Oudleusenerveld, wie is het?

Het gaat om een nummer uit Oudleusenerveld. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. De zoekmachine gaat nu op zoek naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Uiteraard, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Informatie zoals straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam wanneer dat bekend is. Op basis daarvan zoek je doeltreffende het begeerde telefoonnummer in Oudleusenerveld

Welke nummers kan ik gratis bellen en welke nummers kosten per minuut geld?

De standaard (mobiele) nummers kun jij raadplegen (bellen) uit de belbundel van je abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0800, 0909, 0840, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Oudleusenerveld

Soms heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen wie er achter dit nummer schuilgaat. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met alleen maar een compleet nummer kan je achterhalen welke persoon of bedrijf erbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoektool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Oudleusenerveld. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dalfsen.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Klaverblad.