Telefoonboek Engeland

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Engeland? Open nu de hier onderstaande eenvoudige zoekfunctie. Zodoende tref je gemakkelijk een groot deel van de (06) nummers en contacten van mensen in Dalfsen. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals van de Brink), bedrijf (bijv. EMTÉ) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of juist de postcode, 7722. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Engeland is zo gepiept! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Engeland

Gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het (06) nummer van een huishouden of gezin uit Engeland? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags kan dat online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken van pas komt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van S. van den Heuvel met een woning in Engeland
 • Check het nummer van de Action of Albert Heijn
 • Bekijk contactgegevens van de Evenementenbeveiliger of Tuinarchitect in Engeland
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in telefoonnummer-database Engeland

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Dalfsen. Niets gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7722. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Engeland bestaat uit diverse wijken: Buitengebied, Noord, Centrum, Zuid, Kern, Oost
telefoonboek-engeland

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat even hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Engeland, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Engeland. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Het systeem gaat nu op zoek naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Gebruik ook de (voor) naam mits je deze gegevens hebt. Aan de hand hiervan verkrijg jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer uit Engeland

Hoe werken gratis nummers en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 1800, 0900, 0800, 0909, 0840 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Engeland

Wellicht ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van het zoekscript kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Engeland. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dalfsen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer ING.