Telefoonboek Ankum

Een online inkijkje in het telefoonboek van Ankum? Dat kan via de duidelijke zoekmachine. Zodoende zoek je erg simpel de meeste nummers en adressen uit Dalfsen. Begin jouw zoektocht met een naam (denk aan van der Heijden), bedrijfsnaam (bijv. Primera) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of eventueel 7722. Druk op “zoeken”. De tool speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Ankum stelt maar weinig voor! Laat het internet voor je werken!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ankum

Een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar het nummer van een firma of familie uit Ankum? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Nu kan dat via het internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van Fam. van der Ven wonend in Ankum
 • Achterhaal het tel. nr. van de Hans Anders of The Read Shop
 • Bekijk contactgegevens van de Oefentherapeut Mensendieck of Verzuimadviseur in Ankum
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Ankum

Doorzoek nu simpel de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Dalfsen. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7722. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken en buurten
Ankum kent buurtschappen en kernen: Buitengebied, Noord, Centrum, West, Zuid, Kern
telefoonboek-ankum

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze staat hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Ankum, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Ankum. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo accuraat als het kan in. Dit werkt met de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in indien deze bekend is. Op basis daarvan krijg jij doeltreffende het telefoonnummer uit Ankum

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0906, 0840, 0900, 0800, 0909 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Ankum

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kun je opzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Middels de zoektool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Ankum. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.dalfsen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer HEMA.