Telefoonboek Emmen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Emmen? Dat doe je met onderstaande duidelijke zoekfunctie. Hiermee vind je supersnel alle contactgegevens van inwoners uit Dalfsen. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Driessen), bedrijf (bijv. De Hypotheker) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of misschien 7722. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De tool checkt razendsnel de database en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Emmen gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Emmen

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een zaak of bewoner in Emmen? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot voor kort via de gids. Tegenwoordig kan dat online zonder moeite. Een paar voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Zoek het nummer van I. Brouwer wonend in Emmen
 • Check de contactgegevens van de Shell of Bristol
 • Bekijk het nummer van de Stedenbouwkundige of Planoloog uit Emmen
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Emmen

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Dalfsen. Nummer niet gevonden? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7722. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Zoeken op wijk
Emmen beslaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Noord, Centrum, West, Kern, Oost
telefoonboek-emmen

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je bovenaan de pagina

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Check resultaten

  Je checkt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Te weinig data gekregen? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Emmen, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Emmen. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt helemaal in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam mits je die weet. Op die manier spot je het gemakkelijkste het telefoonnummer uit Emmen

Hoe werken gratis nummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je telefoneren uit jouw (gratis) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0909, 0840, 0800, 1800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Emmen

In een ander scenario beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie het nummer is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je ontwaren op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Door middel van de tool zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek in Emmen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dalfsen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Geové.