Telefoonboek Lenthe

Een online inkijkje in het telefoonboek van Lenthe? Ga aan de slag met onderstaande speciale zoekmachine. Via deze werkwijze vind je verrassend eenvoudig veel telefoonnummers, adressen en namen in Dalfsen. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als van de Brink), een shop (als Shell) of gebruik adressen, buurten of wijken. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en/of 7722. Klik nu op de zoekbutton. De zoektool speurt het internet af en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Lenthe is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lenthe

Een oproep gehad van een nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een inwoner of bedrijf uit Lenthe? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Momenteel kan dat online sneller en accurater. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Check het tel. nummer van W. Hermans in Lenthe
 • Zoek het nummer van de Nettorama of Cigo
 • Ontdek het nummer van de Gezondheidszorg-psycholoog of Archivaris uit Lenthe
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Lenthe

Doorzoek nu moeiteloos het telefoonboek van gemeente Dalfsen. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7722. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Wijken
Lenthe is te onderscheiden in verschillende wijken: Buitengebied, Centrum, Kern, Oost, West, Zuid
telefoonboek-lenthe

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je hierboven

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt er nu mee aan de slag. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Lenthe, wie wil mij bereiken?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Lenthe. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem zal nu zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Vul ook de naam in als je daarover beschikt. Daarmee verkrijg jij succesvol het telefoonnummer uit Lenthe

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0840, 0906, 0909, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Lenthe

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een telefoonnummer kan je ontwaren wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Middels de zoektool kun je probleemloos zoeken door de omgekeerde gids van Lenthe. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.dalfsen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer Florius.