Telefoonboek Ruitenveen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Ruitenveen?Maak dan gebruik van de aangegeven handige zoekfunctie. Op die manier doorzoekt men verrassend eenvoudig bijna alle adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Dalfsen. Start je zoektocht direct met een voor- of achternaam (bijv. Peeters), bedrijfsnaam (bijv. Pets Place) of juist met een adres uit deze plaats. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en/of 7711. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Ruitenveen stelt maar weinig voor! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ruitenveen

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van een bepaald nummer van een shop of inwoner van Ruitenveen? Een (mobiel) nummer zoeken deden we voorheen aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet 10 keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van A. Vermeulen wonend in Ruitenveen
 • Vind het telefoonnummer van de Big Bazar of Univé
 • Vind de bereikbaarheid van de Kapper of Communicatie adviesbureau uit Ruitenveen
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in de gids van Ruitenveen

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Dalfsen. Nummer niet gevonden? Maak de zoekopdracht concreter. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo vind je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Ook het overwegen waard: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Postcodes in deze regio: 7711. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken en buurten
Ruitenveen bestaat uit velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, Kern, Noord, West, Oost
telefoonboek-ruitenveen

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Die vind je terug hier

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Ruitenveen, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Ruitenveen. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul de contactgegevens zo volledig mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je die weet. Op basis daarvan spot je het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer uit Ruitenveen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke nummers kosten per minuut geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 1800, 0800, 0909, 0840, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Ruitenveen

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kan je uitpluizen welke persoon of bedrijf erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Via de tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Ruitenveen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.dalfsen.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer DSW.