Telefoonboek Kievitshaar

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Kievitshaar?Maak dan gebruik van de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Zo achterhaal je erg simpel belangrijke contactgegevens van mensen uit Hardenberg. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Scholten), een zaak (zoals Cigo) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of misschien 7707. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Kievitshaar gaat online zo eenvoudig! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kievitshaar

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het actuele nummer van een winkel of persoon in Kievitshaar? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Op dit moment gaat dit online honderd keer sneller. Een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van E. van de Ven in Kievitshaar
 • Achterhaal het tel. nr. van de Bruna of Gamma
 • Ontdek het nummer van de Medisch Secretaresse of Cultuuradviseur in Kievitshaar
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Kievitshaar

Doorzoek nu eenvoudig het telefoonboek van gemeente Hardenberg. Geen resultaat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7707. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken en buurten
Kievitshaar kenmerkt zich door velerlei buurtschappen: Buitengebied, Centrum, Kern, Zuid, West, Noord
telefoonboek-kievitshaar

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze vind je helemaal bovenaan

 2. Wat wil jij weten?

  Bijv. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Kievitshaar, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Kievitshaar. Je bent dan benieuwd wie het is. Geef het telefoonnummer in. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die past bij dit nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Details als weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan verkrijg jij direct een telefoonnummer uit Kievitshaar

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn kosteloos te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor servicenummers als 0909, 0906, 0900, 1800, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kievitshaar

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je uitdokteren welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Door middel van de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Kievitshaar. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Centraal Beheer Achmea.