Telefoonboek Den Kaat

Nummers nodig uit het telefoonboek van Den Kaat? Ga aan de slag met onze speciale zoekfunctie. Via deze weg check jij snel & eenvoudig veel adresgegevens van mensen in Hardenberg. Begin altijd je query met een naam (denk aan Bakker), een winkel of bedrijf (bijv. Nettorama) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied en wellicht 7707. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Den Kaat gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Den Kaat

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of heb jij nodig het nummer van een inwoner of bedrijf uit Den Kaat? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger via de gids. Momenteel kan dat via het internet veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Bekijk het nummer van Mevr. Meijer met een woning in Den Kaat
 • Check het nummer van de Only of DIO
 • Bekijk contactgegevens van de Architect of Docent in Den Kaat
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Den Kaat

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Hardenberg. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Op basis daarvan zoek je makkelijker de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Check de gids van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7707. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken en buurten
Den Kaat kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, Centrum, Kern, Zuid, Oost, West
telefoonboek-den-kaat

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Die tref je hier

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je ziet nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet gevonden wat je zocht? Probeer dan andersom te zoeken.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Den Kaat, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Den Kaat. Je bent dan benieuwd wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig als mogelijk in. Informatie zoals postcode, straatnaam, huisnummer. Gebruik ook de (voor) naam als je daar de beschikking over hebt. Zo krijg jij succesvol het gewenste telefoonnummer in Den Kaat

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor informatienummers als 0906, 1800, 0900, 0800, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Den Kaat

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een telefoonnummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoektool check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Den Kaat. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Care4Me.