Telefoonboek De Pol

Op zoek naar het telefoonboek van De Pol? Gebruik de aangegeven gemakkelijke zoekmachine. Daarmee doorzoekt men verrassend eenvoudig veel adressen en (mobiele) nummers in en rondom Hardenberg. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van der Veen), een zakelijk adres (bijv. Karwei) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied of misschien 7707. Tik nu op de knop “zoeken”. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in De Pol gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in De Pol

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een vreemd nummer? Of zoek je het telefoonnummer van een winkel of persoon in De Pol? Het opzoeken van een nummer in ging voorheen met de gids. Dat is veranderd, nu kan dat online een stuk sneller. Hierna vind je verschillende situaties wanneer zo’n internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van J. van der Heijden wonend in De Pol
 • Ontdek het nummer van de Hoogvliet of DIO
 • Bekijk het nummer van de Klinisch fysicus of Communicatieadviseur uit De Pol
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van De Pol

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Hardenberg. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller het gewenste adres of nummer. Eventueel te testen: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7707. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
De Pol kent een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, Kern, West, Zuid, Oost
telefoonboek-de-pol

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijvoorbeeld een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit De Pol, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van De Pol. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. De zoekmachine zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Ja, vul het adres van de persoon zo compleet mogelijk in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Zo krijg jij doeltreffende een telefoonnummer uit De Pol

In welke gevallen is een nummer gratis en welke kosten geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren uit de belbundel van je abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0840, 0906, 0800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in De Pol

Mogelijkerwijs heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met niet meer dan een (06) nummer kan je ontdekken welke persoon er bij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Dankzij het zoekscript gebruik je snel en gemakkelijk het omgekeerde telefoonboek van De Pol. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Lees ook: Telefoonnummer BLG Wonen.