Telefoonboek Rollecate

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Rollecate? Gebruik de hier onderstaande duidelijke zoekfunctie. Zo tref je zonder moeite honderden namen en nummers in de buurt van Staphorst. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. Maas), een zakelijk adres (bijv. Wibra) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en wellicht 7713. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rollecate stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rollecate

Zie jij een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Rollecate? Het zoeken van een telefoonnummer deden we niet heel lang geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Heden ten dage kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. Om je een beeld te geven wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van N. Mulder wonend in Rollecate
 • Check de contactgegevens van de Kwikfit of Eye Wish
 • Ontdek het nummer van de Marketing manager of Letselschadebureau in Rollecate
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Rollecate

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Staphorst. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7713. Gebruik deze postcode(s). Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Rollecate wordt gevormd door buurtschappen en kernen: Buitengebied, Centrum, Kern, Noord, Zuid, West
telefoonboek-rollecate

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Mogelijk een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Rollecate, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Rollecate. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Denk aan postcode, straatnaam, huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam indien deze bekend is. Op die manier spot jij direct het gewenste telefoonnummer uit Rollecate

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers kan je bereiken met jouw (mobiele) belbundel. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0840, 0909, 0906, 0800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Rollecate

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en ben je benieuwd wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van de telefoonzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Rollecate. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: http://www.staphorst.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Europeesche.