Telefoonboek Nieuwleusen

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Nieuwleusen?Maak dan gebruik van onderstaande speciale zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij snel & eenvoudig veel contactgegevens in Dalfsen. Jij kan starten met een naam (denk aan Martens), bedrijfsnaam (bijv. Mitra) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of eventueel 7711. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool speurt het internet af en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Nieuwleusen kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Nieuwleusen

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar een (mobiele) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Nieuwleusen? Het opzoeken van een nummer in kon vroeger via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet honderd keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar online telefoonnummers zoeken te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • VInd het telefoonnummer van O. van den Bosch uit Nieuwleusen
 • Check de contactgegevens van de C&A of Etos
 • Zoek het nummer van de Ergotherapeut of Ingenieur procestechniek uit Nieuwleusen
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Nieuwleusen

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Dalfsen. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 7711. Je kunt deze postcodes gebruiken. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Nieuwleusen onderscheiden we in een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, Kern, Noord, West, Zuid
telefoonboek-nieuwleusen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die tref je aan het begin van de pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten doornemen

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Nieuwleusen, wie heeft mij gebeld?

Het ging om een nummer uit de regio Nieuwleusen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, voer de adresgegevens van deze persoon zo compleet mogelijk in. Voorbeeld zijn adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee zoek je het gemakkelijkste het benodigde telefoonnummer in Nieuwleusen

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers kosten per minuut geld?

De reguliere telefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0909, 0900, 0840, 1800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Nieuwleusen

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en kan je niet wachten te weten wie het is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Aan de hand van een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren wiens naam hierbij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Met behulp van de nummerzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Nieuwleusen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.dalfsen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer EAG.