Telefoonboek Punthorst

Op zoek naar het telefoonboek van Punthorst? Gebruik deze eenvoudige zoekmachine. Op die manier detecteer jij erg simpel tientallen telefoonnummers, adressen en namen uit Staphorst. Je kunt beginnen met een achternaam (bijv. Smeets), een winkel of bedrijf (bijv. ING) of postcode, adresgegevens of regio. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 7713. Tik nu op de knop “zoeken”. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Punthorst kan iedereen! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Punthorst

Zie jij een gemiste oproep van een vreemd telefoonnummer? Of zoek je een bepaald nummer van een shop of inwoner van Punthorst? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger met de gids. Momenteel werkt dat via een digitale telefoonnummer-database veel gemakkelijker. Een paar voorbeelden wanneer een internet telefoonboek onmisbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van Z. Veenstra met een huis in Punthorst
 • Bekijk het nummer van de Beter Horen of T-Mobile
 • Bekijk contactgegevens van de Persoonsbeveiliger of Inkoopadviseur (w.o. aanbestedingen) uit Punthorst
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Punthorst

Doorzoek nu moeiteloos het online telefoonboek van de gemeente Staphorst. Nummer niet gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo achterhaal je sneller alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze plaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 7713. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Punthorst kent een aantal buurten: Buitengebied, Centrum, Kern, Oost, Noord, Zuid
telefoonboek-punthorst

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze bekijk je bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijv. een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  De database wordt doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je treft nu de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Punthorst, wie belde mij?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Punthorst. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die “matcht” met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Zaken als straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op die manier check je succesvol een telefoonnummer uit Punthorst

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0900, 0840, 1800, 0800, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Punthorst

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met enkel een telefoonnummer kan je ophelderen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de zoekmachine zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek van Punthorst. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.staphorst.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Falcon Leven.