Telefoonboek Rosengaarde

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Rosengaarde? Dat doe je met onze speciale zoekmachine. Zo detecteer jij snel & eenvoudig de meeste adresgegevens uit Dalfsen. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. Mulder), een winkel of bedrijf (bijv. AH) of postcode, adresgegevens of regio. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of juist de postcode, 7722. Druk nu gewoon op de paarse knop De nummerzoeker checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Rosengaarde stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Rosengaarde

Een oproep gehad van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een winkel of persoon in Rosengaarde? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Heden ten dage werkt dat via een digitale telefoonnummer-database een stuk sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waarbij het digitale telefoonboek handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • VInd het telefoonnummer van K. Hofman met een woning in Rosengaarde
 • Vind het telefoonnummer van de Poiesz of Randstad
 • Zoek adresgegevens van de Medisch Secretaresse of Arbiter in Rosengaarde
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Rosengaarde

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Dalfsen. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7722. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Rosengaarde onderscheiden we in een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Noord, Centrum, Zuid, West, Oost
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-rosengaarde

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je helemaal bovenaan

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Rosengaarde, wie is het?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Rosengaarde. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon in d.m.v. de zoekbalk. Informatie zoals een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Hiermee verkrijg je direct het gewenste telefoonnummer uit Rosengaarde

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) uit jouw (gratis) belbundel. Voor speciale nummers als bijv. 1800, 0800, 0909, 0840, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Rosengaarde

Soms heb je een telefoonnummer, en ben je benieuwd wie er naar jou gebeld heeft. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen welk bedrijf of persoon erbij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Door gebruik te maken van de telefoonzoeker check je direct gratis de omgekeerde gids in Rosengaarde. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.dalfsen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer IZA.