Telefoonboek Welsum

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Welsum?Maak dan gebruik van de hier onderstaande speciale zoekfunctie. Zodoende doorzoekt men razendsnel honderden nummers en adressen in Dalfsen. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van Leeuwen), een firma (bijv. Total) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of eventueel 7722. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Welsum is kinderspel! Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Welsum

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Welsum? Een telefoonnummer opzoeken ging jaren geleden nog nog ouderwets met de gids. Hedendaags gaat dat middels het internet zonder moeite. Een aantal voorbeelden waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Check het tel. nummer van Dhr. Martens in Welsum
 • Check het nummer van de Univé of Hoogvliet
 • Vind de bereikbaarheid van de Deskundige asbestverwijderaar of Verzuim adviseur in Welsum
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Welsum

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Dalfsen. Geen hits? Specificeer jouw zoekopdracht Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo speur jij sneller naar de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Zoek in het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7722. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Welsum kan je onderverdelen in meerdere buurten: Buitengebied, Noord, Centrum, Zuid, Oost, West
telefoonboek-welsum

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die tref je hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Welsum, welke naam hoort erbij?

Dit was een telefoonnummer uit Welsum. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die past bij dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig mogelijk in. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daarover beschikt. Aan de hand hiervan zoek je met succes het gezochte telefoonnummer uit Welsum

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn gewoon te bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor adviesnummers zoals 0900, 0800, 0906, 0909, 1800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Welsum

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met alleen maar een (net) nummer kan je ontwaren welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Door middel van onze tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Welsum. Ideaal bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dalfsen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Inshared.