Telefoonboek Leusenerveld

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Leusenerveld? Open nu onderstaande speciale zoekfunctie. Via deze weg tref je razendsnel een groot deel van de nummers en adressen van mensen uit Dalfsen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn van den Bosch), een onderneming (bijv. Spar) of juist met een adres uit deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of een bepaalde postcode, 7722. Klik nu op de zoekknop. De tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Leusenerveld gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leusenerveld

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Leusenerveld? Het zoeken van een telefoonnummer kon vroeger via het dikke telefoonboek. Heden ten dage gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het (mobiele) nummer van J. van der Ven met een huis in Leusenerveld
 • Vind de bereikbaarheid van de De Echte Bakker of Profile
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige duikploegleider of Computer reparateur/installateur in Leusenerveld
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Leusenerveld

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Dalfsen. Niet gevonden wat je zoekt? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Mogelijk interessant: Check de gids van een van de omliggende plaatsen.

Doorzoek postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7722. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Leusenerveld kan je onderverdelen in velerlei buurtschappen: Buitengebied, Noord, Centrum, Kern, Oost, West
telefoonboek-leusenerveld

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  De tool staat even hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Leusenerveld, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Leusenerveld. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoekformulier probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Absoluut, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Daarmee krijg jij het gemakkelijkste het verlangde telefoonnummer uit Leusenerveld

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor informatienummers als 0840, 0800, 0900, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Leusenerveld

Misschien beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ontcijferen wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Aan de hand van de tool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Leusenerveld. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.dalfsen.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Kruidvat.