Telefoonboek Junne

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Junne? Dat doe je met de ontwikkelde snelle zoekmachine. Zo detecteer jij gemakkelijk belangrijke contactgegevens in de buurt van Ommen. Je kunt beginnen met een voor- of achternaam (bijv. Sanders), een zaak (zoals Zeeman) of wellicht met een compleet adres. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of 7731. Druk nu gewoon op de paarse knop De zoektool gaat aan de slag met zoeken en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Junne is niet moeilijk! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Junne

Vandaag gebeld door een nummer dat je niet kent? Of zoek jij info over het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Junne? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met de gouden gids. Hedendaags doe je dit online sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoongids te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • VInd het telefoonnummer van A. Gerritsen uit Junne
 • Check de contactgegevens van de van Haren of BP
 • Check het nummer van de Tandarts of Constructeur uit Junne
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de telefoongids van Junne

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Ommen. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Zo achterhaal je sneller de gewenste informatie. Mogelijk interessant: Maak gebruik van het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Belangrijke postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7731. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Junne beslaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Noord, Centrum, Oost, Kern, West
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-junne

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je hier

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de telefoongids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Junne, wie was het?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Junne. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan spot je snel een telefoonnummer in Junne

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor adviesnummers zoals 0909, 0840, 0800, 0900, 0906 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Junne

Mogelijk is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoongids uit Junne. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.ommen.nl/inwoners.html
 • Veel bekeken: Telefoonnummer National Academic.