Telefoonboek Ommerschans

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Ommerschans?Maak dan gebruik van onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Hiermee achterhaal je zonder problemen de meeste (06) nummers en contacten uit Ommen. Begin jouw zoektocht met een naam (dit kan zijn Maas), een onderneming (bijv. Hubo) of wellicht met een compleet adres. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of 7739. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Ommerschans is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Ommerschans

Gebeld door een onbekend nummer? Of ben je op zoek naar het nummer van een huishouden of gezin uit Ommerschans? Een telefoonnummer opzoeken ging tot een jaar of 20 geleden via de gids. Op dit moment gaat dit online een stuk sneller. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van R. de Jong in Ommerschans
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tamoil of Expert
 • Check de contactgegevens van de Logopedist of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht in Ommerschans
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Ommerschans

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Ommen. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Ook mogelijk: Doorzoek het telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7739. Neem deze postcode eventueel mee. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in de buurt
Ommerschans wordt gevormd door diverse wijken: Buitengebied, Noord, Oost, Zuid, West, Centrum
telefoonboek-ommerschans

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Die vind je terug aan de top van deze pagina

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Ommerschans, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Ommerschans. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme gaat op zoek naar de contactgegevens die correspondeert met het nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een nummer vinden bij een adres?

Natuurlijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig mogelijk in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in als je die info hebt. Aan de hand hiervan verkrijg je met succes het gezochte telefoonnummer uit Ommerschans

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0900, 0840, 1800, 0800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Ommerschans

Het kan voorkomen: dan is je telefoon diverse malen gebeld en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met enkel een nummer kun je te weten komen wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden het omgekeerde telefoonboek uit Ommerschans. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.ommen.nl/inwoners.html
 • Snel verder naar: Telefoonnummer OVZ.