Telefoonboek Borger-Odoorn

Nummers nodig uit het telefoonboek van Borger-Odoorn? Ga aan de slag met de handige zoekmachine. Op die manier check jij zonder problemen alle namen en nummers van personen uit de gemeente Borger-Odoorn. Je kunt beginnen met een (achter) naam (zoals Jonker), een zaak (zoals Vodafone) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Centrum of eventueel 7871. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Borger-Odoorn gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Borger-Odoorn

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar het actuele nummer van een winkel of persoon in Borger-Odoorn? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek van pas komt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Zoek het nummer van M. de Bruyn in Borger-Odoorn
 • Zoek het nummer van de Welkoop of Gall & Gall
 • Check de contactgegevens van de Pedicure of Management consultant in Borger-Odoorn
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Borger-Odoorn

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Borger-Odoorn. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Zo speur jij sneller naar alle informatie die jij wilt vinden. Wat ook kan: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7871. Neem deze postcode eventueel mee. Het nummer of adres vind je zo sneller.
Wijken in de buurt
Borger-Odoorn onderscheiden we in velerlei buurtschappen: Centrum, Oost, West, Noord, Zuid, Kern
telefoonboek-borger-odoorn

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Dit achterhaal je even hierboven

 2. Vul de velden in

  Een voorbeeld is een adres of een (vast) nummer.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Borger-Odoorn, wie heeft mij gebeld?

Het gaat om een nummer uit Borger-Odoorn. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Dit werkt met adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in de gemeente Borger-Odoorn

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) zijn gewoon te bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zaken als 0800, 1800, 0906, 0840, 0900 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Borger-Odoorn

Wellicht heb jij een belangrijk gesprek gehad en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een telefoonnummer bij een advertentie. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je uitzoeken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de nummerzoeker check je direct gratis de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Borger-Odoorn. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt: