Telefoonboek Kavelingen

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Kavelingen? Check de aangegeven speciale zoekfunctie. Hiermee doorzoekt men zonder moeite een groot deel van de contactgegevens van personen uit Borger-Odoorn. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van der Linden), een shop (als Jumbo) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of 7876. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Het systeem speurt het internet af en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Kavelingen is echt heel eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kavelingen

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een vreemd telefoonnummer? Of blief jij het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Kavelingen? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger middels telefoonboeken en registers. Op dit moment kan dat via een online telefoonboek vele malen sneller. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van V. Gerritsen met een huis in Kavelingen
 • Achterhaal het tel. nr. van de Vakgarage of Welkoop
 • Vind het telefoonnummer van de Medisch Secretaresse of Actuaris zonder certificering uit Kavelingen
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek telefoonnummer-database Kavelingen

Doorzoek nu eenvoudig de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Borger-Odoorn. Geen hits? Probeer dan iets breder te zoeken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Gevonden postcodes
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7876. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken
Kavelingen kan je onderverdelen in buurten & wijken: Buitengebied, Oost, Centrum, Zuid, Kern, West
telefoonboek-kavelingen

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug even hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Mogelijk een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Klik op de paarse knop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Drenthe

 5. Wijzig zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Kavelingen, van wie is het nummer?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Kavelingen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons systeem probeert de persoon te vinden die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Details als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Dan check jij het eenvoudigst het verlangde telefoonnummer in Kavelingen

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0800, 0840, 0906, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Kavelingen

Mogelijk heb je de beschikking over een nummer, en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een telefoonnummer kan je ontcijferen welke persoon er bij hoort. Het gaat vaak niet vanzelf. Via de zoektool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Kavelingen. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Ook interessant: Telefoonnummer Amazon.