Telefoonboek Odoornerveen

Op zoek naar het telefoonboek van Odoornerveen? Dat doe je met de aangegeven snelle zoekmachine. Op die manier detecteer jij zonder moeite tientallen telefoongegevens & adresgegevens van mensen uit Borger-Odoorn. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. van den Heuvel), een zakelijk adres (bijv. AutoCrew) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of 7874. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Odoornerveen gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Odoornerveen

Gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Odoornerveen? Een (06) nummer vinden ging voorheen nog ouderwets met de gids. Nu gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. We geven je diverse mogelijkheden waarbij het digitale telefoonboek onmisbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van S. Vermeulen wonend in Odoornerveen
 • Vind het telefoonnummer van de PLUS of Kruidvat
 • Achterhaal het tel. nr. van de Tuin- en landschapsarchitect of Verzuimadviseur in Odoornerveen
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Odoornerveen

Doorzoek nu simpel de internet telefoonnummer-database van de gemeente Borger-Odoorn. Heb je niks gevonden? Zoek specifieker. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Wat somso ook werkt: Gebruik de gids voor een van de omliggende plaatsen.

Postcodes in de buurt
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 7874. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Odoornerveen wordt gevormd door meerdere buurten: Buitengebied, Oost, Centrum, West, Kern, Noord
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-odoornerveen

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat helemaal bovenaan

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk een nummer of contactgegevens.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Resultaten bekijken

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Odoornerveen, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit Odoornerveen. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme start met het zoeken naar de persoon die past bij dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Zaken als buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam mits je deze gegevens hebt. Hiermee check je het eenvoudigst het gezochte telefoonnummer in Odoornerveen

Welke telefoonnummers zijn gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De reguliere telefoonnummers kan je telefoneren als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0909, 0840, 0900, 0800, 1800 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Odoornerveen

Misschien is je telefoon diverse malen gebeld en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen van wie het nummer is. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Odoornerveen. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Lees ook: Telefoonnummer Coop.