Telefoonboek Odoorn

Een online inkijkje in het telefoonboek van Odoorn? Dat kan via onze praktische zoekfunctie. Zo check jij razendsnel honderden telefoonnummers, adressen en namen van mensen uit Borger-Odoorn. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn Driessen), een onderneming (bijv. AutoCrew) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en wellicht 7873. Tik nu op de knop “zoeken”. De tool doorzoekt de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Odoorn is niet moeilijk! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Odoorn

Vandaag gebeld door een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of wil je details van het telefoonnummer van een shop of inwoner van Odoorn? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer zo’n internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Bekijk het nummer van E. Kuijpers wonend in Odoorn
 • Vind het telefoonnummer van de T-Mobile of PLUS
 • Achterhaal het tel. nr. van de Deskundige duikploegleider of Juridisch adviseur indien en voorzover gericht op het NL recht uit Odoorn
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Odoorn

Doorzoek nu online het online telefoonboek van de gemeente Borger-Odoorn. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Zoek in het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7873. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Buurten en wijken
Odoorn onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Centrum, West, Kern, Zuid
telefoonboek-odoorn

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Analyseer resultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Odoorn, wie is het?

Dit was een telefoonnummer uit Odoorn. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Voer het nummer in. Ons systeem achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo accuraat als het kan in. Zaken als postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Daarmee vind je doeltreffende het benodigde telefoonnummer uit Odoorn

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je bereiken met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0840, 1800, 0906, 0800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Odoorn

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en wil je weten wie er achter dit nummer schuilgaat. Denk aan een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Op basis van een compleet nummer kan je ontrafelen wiens naam hierbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Odoorn. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Check ook: Telefoonnummer Hubo.