Telefoonboek Klijndijk

Een online inkijkje in het telefoonboek van Klijndijk? Start met de ontwikkelde handige zoekmachine. Hiermee tref je zonder problemen belangrijke (06) nummers en contacten in en rondom Borger-Odoorn. Begin jouw zoektocht met een achternaam (bijv. Hermans), bedrijf (bijv. Spar) of misschien met een adres en huisnummer. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of juist de postcode, 7871. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool checkt razendsnel de database en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Klijndijk stelt maar weinig voor! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Klijndijk

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Klijndijk? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Hedendaags gaat dat middels het internet vele malen efficiënter. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database te raadplegen is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Zoek het (mobiele) nummer van C. Jonker met een huis in Klijndijk
 • Vind de bereikbaarheid van de Primark of BENU
 • Vind het telefoonnummer van de Horecaportier of Social Media adviseur uit Klijndijk
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Klijndijk

Doorzoek nu gemakkelijk de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Borger-Odoorn. Geen resultaat? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo detecteer je eerder de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 7871. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in deze plaats
Klijndijk bestaat uit buurtschappen en kernen: Buitengebied, Oost, Centrum, Noord, Zuid, Kern
telefoonboek-klijndijk

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Klijndijk, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Klijndijk. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Denk aan een postcode, straatnaam of huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je daarover beschikt. Op basis daarvan krijg je het gemakkelijkste het begeerde telefoonnummer uit Klijndijk

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers zijn kosteloos te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor speciale nummers als bijv. 0800, 1800, 0900, 0906, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Klijndijk

In een ander scenario heb jij een belangrijk gesprek gehad en wil je weten wie de persoon is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken wiens naam hierbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de zoekmachine kun je probleemloos zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Klijndijk. Ideaal bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Aktiesport.