Telefoonboek Eeserveen

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Eeserveen? Check de ontwikkelde praktische zoekmachine. Via deze weg doorzoekt men erg simpel ontzettend veel (06) nummers en contacten van huishoudens in Borger-Odoorn. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. van der Berg), een zaak (zoals Alphega) of probeer een straatnaam of postcode. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Brammershoopstraat 17 t/m 45 oneven of eventueel 7858. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Eeserveen is kinderspel! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Eeserveen

Gebeld door een vreemd nummer? Of heb jij nodig een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Eeserveen? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog aan de hand van de gids. Vandaag de dag kan dat via het internet sneller en accurater. Een paar voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek ideaal is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Achterhaal het nummer van E. Blom wonend in Eeserveen
 • Check het nummer van de Esso of The Read Shop
 • Achterhaal het tel. nr. van de Digitale Fotografie of Drukkerij in Eeserveen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database Eeserveen

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Borger-Odoorn. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de gewenste informatie. Wat somso ook werkt: Probeer het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Belangrijke postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7858, 7859. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Wijken in de buurt
Eeserveen kent velerlei buurtschappen: Brammershoopstraat 17 t/m 45 oneven, Brammershoopstraat lage nummers, Ballerswal. Middenweg, Bosweg, Kanaalstraat
telefoonboek-eeserveen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Dit achterhaal je aan het begin van de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je vindt nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Drenthe

 5. Pas zoekopdracht aan

  Gevonden nummers kan je direct bellen. 0 mogelijkheden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Eeserveen, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Eeserveen. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zoekt naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens zo volledig mogelijk in. Onder ander adres, postcode en huisnummer. Vergeet ook niet de voor+ achternaam indien deze bekend is. Hiermee spot jij het snelste het gewenste telefoonnummer uit Eeserveen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De normale huistelefoonnummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0900, 1800, 0906, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Eeserveen

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en kan je niet wachten te weten wie er naar jou gebeld heeft. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je uitvinden op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Eeserveen. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Check ook: Telefoonnummer JYSK.