Telefoonboek Valtherblokken

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Valtherblokken?Maak dan gebruik van de hier onderstaande praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij razendsnel belangrijke adresgegevens in Borger-Odoorn. Start jouw zoekopdracht met een naam (bijv. Hermans), een zakelijk adres (bijv. AH) of wellicht met een compleet adres. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied en de postcode, 7876. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Valtherblokken stelt maar weinig voor! Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Valtherblokken

Zie jij een gemiste oproep van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek jij info over een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Valtherblokken? Een (06) nummer vinden ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet zonder moeite. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van A. van de Velde met een huis in Valtherblokken
 • Check de contactgegevens van de Tui of Kwikfit
 • Bekijk contactgegevens van de Stuurman zeevisvaart of Tolk in Valtherblokken
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Valtherblokken

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Borger-Odoorn. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Mogelijk interessant: Check de gids van een plaats in de buurt.

Zoeken op postcode
De database toont de volgende postcode(s): 7876. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken
Valtherblokken kent een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Oost, Centrum, West, Zuid, Noord
telefoonboek-valtherblokken

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool staat aan de top van deze pagina

 2. Vul in wat jij zoekt

  Bijv. een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op de paarse knop

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Nogmaals zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Valtherblokken, wie wil mij bereiken?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Valtherblokken. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Geef het telefoonnummer in. De zoekmachine gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Vanzelfsprekend, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Hiermee zoek jij direct een telefoonnummer uit Valtherblokken

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor speciale nummers als bijv. 0906, 0800, 0840, 0909, 0900 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Valtherblokken

Mogelijkerwijs is je telefoon diverse malen gebeld en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een compleet nummer kan je ophelderen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Met behulp van onze tool zoek jij zonder moeite de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Valtherblokken. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.borger-odoorn.nl/home.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Conrad.