Telefoonboek Elim

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Elim? Check deze praktische zoekfunctie. Op die manier achterhaal je verrassend eenvoudig alle telefoonnummers, adressen en namen in de buurt van Hoogeveen. Begin altijd je query met een achternaam (bijv. van de Wal), een firma (bijv. Jumbo) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en de postcode, 7916. Klik nu op de zoekknop. Het systeem speurt het internet af en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Elim gaat super eenvoudig. Start met jouw eerste zoekopdracht!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Elim

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of blief jij een bereikbaar nummer van een onderneming of man / vrouw uit Elim? Het zoeken van een telefoonnummer ging vroeger met de gids. Tegenwoordig kan dit aan de hand van internet zonder moeite. Een aantal voorbeelden waarbij zo’n online telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Ontdek het nummer van Dhr. van den Bosch uit Elim
 • Achterhaal het tel. nr. van de De Hypotheekshop of Shoeby
 • Zoek adresgegevens van de Beveiligingsmedewerker of Curator uit Elim
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Elim

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Hoogeveen. Niets gevonden? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Probeer het telefoonboek van een andere plaats.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7916. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Relevante wijken
Elim wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Oost, Noord, Zuid, West, Centrum
telefoonboek-elim

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug hierboven

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Begin met zoeken (tik op de knop)

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Resultaten bekijken

  Je ziet nu alle resultaten op een rij in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Elim, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Elim. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het systeem probeert de persoon te vinden die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo compleet mogelijk in. Denk aan buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in als je daar de beschikking over hebt. Hiermee spot je doeltreffende het gewenste telefoonnummer uit Elim

In welke gevallen is een nummer gratis en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 1800, 0909, 0840, 0800, 0906 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Elim

Het kan voorkomen: dan ben je meerdere keren gebeld en is het belangrijk om te weten van wie dit tel. nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Geholpen door een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren welk bedrijf of persoon erbij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Met behulp van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Elim. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.hoogeveen.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer verzekeraar.