Telefoonboek t Noorden

Nummers nodig uit het telefoonboek van t Noorden? Start met de hier onderstaande praktische zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je snel & eenvoudig honderden (06) nummers en contacten van mensen in Hoogeveen. Ga aan de slag met met een naam (bijvoorbeeld de Koning), een firma (bijv. Hubo) of wellicht met een compleet adres. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of juist de postcode, 7912. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoektool analyseert het online telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in t Noorden kan iedereen! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Noorden

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of wil je details van het telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit t Noorden? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden via het dikke telefoonboek. Hedendaags gaat dit online zonder moeite. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Achterhaal het nummer van R. van den Pol wonend in t Noorden
 • Bekijk het nummer van de Wereldwinkel of Nettorama
 • Check het nummer van de Orthoptist of Gerechtsdeurwaarder uit t Noorden
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van t Noorden

Doorzoek nu eenvoudig het online telefoonboek van de gemeente Hoogeveen. Geen resultaat? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Op basis daarvan zoek je makkelijker alle informatie die jij wilt vinden. Een andere optie: Probeer het telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 7912. Neem deze postcode eventueel mee. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
t Noorden kenmerkt zich door verschillende wijken: Buitengebied, Oost, Noord, West, Zuid, Kern
telefoonboek-t-noorden

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze staat even hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijv. een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je vindt nu de gevonden resultaten in provincie Drenthe

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit t Noorden, welke naam hoort erbij?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit t Noorden. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Voer het nummer in. De zoektool achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Dit is mogelijk, vul de contactgegevens helemaal in. Onder ander de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Probeer het ook met een voor- of achternaam mits je die weet. Hiermee vind je snel het gewenste telefoonnummer uit t Noorden

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen uit de belbundel van je abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 0909, 0840, 1800, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in t Noorden

Mogelijk heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een nummer kan je achterhalen welk bedrijf of persoon erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op ons systeem krijg je alle resultaten uit de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit t Noorden. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.hoogeveen.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonnummer BENU Apotheek.