Telefoonboek Basserveld

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Basserveld? Open nu onderstaande speciale zoekmachine. Zodoende vind je verrassend eenvoudig de meeste contactgegevens van huishoudens in Steenwijkerland. Start je zoektocht direct met een naam (denk aan Hermans), een onderneming (bijv. Wibra) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied of juist de postcode, 8338. Druk op “zoeken”. Onze tool checkt razendsnel de database en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Basserveld is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Basserveld

Ben je gebeld dooreen voor jou onbekend nummer? Of zoek je een bepaald nummer van een winkel of persoon in Basserveld? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Omgekeerd zoeken op telefoonnummer
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van K. Jansen met een woning in Basserveld
 • Ontdek het nummer van de Kwikfit of Hubo
 • Vind het telefoonnummer van de Verloskundige of Grafisch Ontwerper in Basserveld
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Doorzoek de gids van Basserveld

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Zo speur jij sneller naar het gewenste adres of nummer. Een andere optie: Maak gebruik van het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 8338. Neem deze postcode eventueel mee. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Basserveld bestaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Zuid, West, Oost, Kern, Noord
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-basserveld

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze vind je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  O.a. een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Check resultaten

  Je bekijkt hier telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan andersom (of andere termen).

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Basserveld, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Basserveld. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons systeem gaat nu op zoek naar de persoon die correspondeert met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Dit is mogelijk, voer hiervoor de (woon) gegevens zo compleet mogelijk in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Vul de zoekopdracht aan met een naam mits je die weet. Op die manier krijg jij snel het telefoonnummer in Basserveld

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De standaard (mobiele) nummers kan je gewoon bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor zaken als 1800, 0906, 0800, 0840, 0909 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Basserveld

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en is het van groot belang dat je weet wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontdekken welke persoon of bedrijf erbij hoort. Het is tamelijk complex. Aan de hand van de zoektool check je direct gratis de omgekeerde gids van Basserveld. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Duitsland.