Telefoonboek Leeuwte

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Leeuwte? Open nu onderstaande handige zoekfunctie. Via deze werkwijze detecteer jij gemakkelijk belangrijke telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Steenwijkerland. Je kunt beginnen met een naam (denk aan van Dam), een winkel of bedrijf (bijv. Jan Linders) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Of zoek op een deelgebied als Buitengebied of misschien 8326. Klik nu op de zoekknop. De zoekmachine speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Leeuwte is echt heel eenvoudig. Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Leeuwte

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het (06) nummer van een zaak of bewoner in Leeuwte? Contactgegevens opzoeken deden we voorheen nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database zeer bruikbaar is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van S. Gerritsen in Leeuwte
 • Vind de bereikbaarheid van de Tango of Big Bazar
 • Vind de bereikbaarheid van de Machinist (spoor) of Consultant Outsourcing & franchise in Leeuwte
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in telefoonnummer-database Leeuwte

Doorzoek nu zonder problemen de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Steenwijkerland. Nummer niet gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo achterhaal je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Ook mogelijk: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8326. Neem deze postcode eventueel mee. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken
Leeuwte kenmerkt zich door verschillende wijken: Buitengebied, Zuid, West, Oost, Centrum, Noord
telefoonboek-leeuwte

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze vind je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Dit kan zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Druk op de zoekbutton

  De tool begint met zoeken

 4. Check resultaten

  Je treft nu alle relevante resultaten in provincie Overijssel

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Leeuwte, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Leeuwte. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul gewoon het telefoonnummer in. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Vanzelfsprekend, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren indien deze bekend is. Op die manier zoek jij met succes dit telefoonnummer uit Leeuwte

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers zijn servicenummers?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor zaken als 0906, 0840, 1800, 0900, 0909 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Leeuwte

Mogelijkerwijs beschik je over een nummer en ben je nieuwsgierig van wie dit tel. nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. We spreken ook wel over andersom/omgekeerd zoeken. Met behulp van een mobiel telefoonnummer kan je uitdokteren van wie het nummer is. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via het zoekscript kun jij toch gebruik maken van de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Leeuwte. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Curacao.