Telefoonboek Vollenhove

Zoek jij naar een telefoonboek van Vollenhove? Check onze handige zoekfunctie. Hiermee tref je supersnel bijna alle adresgegevens van huishoudens in Steenwijkerland. Je kunt beginnen met een naam (bijv. Vink), een zakelijk adres (bijv. Randstad) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of een bepaalde postcode, 8325. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. Onze tool doorzoekt de database en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Vollenhove is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vollenhove

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben jij nieuwsgierig naar een bereikbaar nummer van een inwoner of bedrijf uit Vollenhove? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Hedendaags gaat dat middels het internet veel gemakkelijker. Een aantal voorbeelden waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Ontdek het nummer van I. Jacobs wonend in Vollenhove
 • Check het nummer van de SNS Bank of Dirk
 • Bekijk het nummer van de Digitale Fotografie of Ingenieur op het gebied van akoestiek uit Vollenhove
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Vollenhove

Doorzoek nu zonder problemen de gids van de gemeente Steenwijkerland. Geen hits? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Doorzoek postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8325. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Relevante wijken
Vollenhove kent meerdere buurten: Buitengebied, Zuid, Oost, Noord, Centrum, Kern
telefoonboek-vollenhove

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat hierboven

 2. Wie of wat zoek je?

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Doorzoek de resultaten

  Je komt nu in een overzicht met de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Vollenhove, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Vollenhove. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Dat is een optie, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo volledig als mogelijk in. Onder ander straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daar de beschikking over hebt. Op die manier spot jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Vollenhove

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De normale huistelefoonnummers kan jij gewoon bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 1800, 0906, 0800, 0909 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Vollenhove

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en is het belangrijk om te weten wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Geholpen door een nummer kan je ontrafelen van wie het nummer is. Vaak is het niet heel eenvoudig. Gebaseerd op de tool gebruik je snel en gemakkelijk de omgekeerde gids van Vollenhove. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Colombia.