Telefoonboek Schokland

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Schokland? Gebruik onderstaande duidelijke zoekmachine. Via deze werkwijze doorzoekt men gemakkelijk de meeste namen en nummers uit Noordoostpolder. Begin jouw zoektocht met een (voor) naam (als Kuiper), een firma (bijv. Etos) of misschien met een adres en huisnummer. Of zoek specifiek binnen Buitengebied en/of 8319. Klik nu op de zoekbutton. De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Schokland is zo gepiept! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Schokland

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Schokland? Een telefoonnummer opzoeken kon vroeger met de gids. Heden ten dage kan dat via het internet vele malen efficiënter. Een aantal voorbeelden waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Achterhaal het nummer van I. Vink in Schokland
 • Zoek het nummer van de Xenos of Spar
 • Bekijk het nummer van de Vluchtinformatieverstrekker of PR-trainers uit Schokland
 • Welke organisatie heeft mijn telefoonnummer?

Zoeken in de gids van Schokland

Doorzoek nu eenvoudig de gids van de gemeente Noordoostpolder. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek dan op andere combinaties. Voeg regio of woonplaats toe bij een naam. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Eventueel te testen: Zoek in het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in deze woonplaats
In de database staan onder andere deze postcodes: 8319. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Zoeken op wijk
Schokland wordt gevormd door diverse wijken: Buitengebied, Zuid, Oost, Centrum, Kern, West
telefoonboek-schokland

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  De tool bekijk je hierboven

 2. Vul in wat jij zoekt

  Denk aan een adres/postcode/straat of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Bekijken alle resultaten

  Je komt nu in een overzicht met telefoonnummers en overige info in provincie Flevoland

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer uit Schokland, wie is het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Schokland. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Voer het nummer in. Ons systeem probeert de persoon te vinden die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, vul het adres van de persoon helemaal in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Denk ook aan een achternaam/voornaam mits je die weet. Op die manier zoek jij het snelste een telefoonnummer uit Schokland

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0909, 1800, 0906, 0900, 0840 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Schokland

Wellicht heb je een gemiste oproep en moet je achterhalen wie het is. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met alleen maar een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. Het is tamelijk complex. Door gebruik te maken van de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database uit Schokland. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Achterhalen wie gebeld heeft
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.noordoostpolder.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek China.