Telefoonboek Kraggenburg

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Kraggenburg? Dat kan via deze unieke zoekfunctie. Daarmee zoek je zonder problemen de meeste adressen en (mobiele) nummers van inwoners uit Noordoostpolder. Neem als uitgangspunt een naam (dit kan zijn van den Pol), een shop (als Pets Place) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek specifiek binnen Buitengebied of een bepaalde postcode, 8317. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat aan de slag met zoeken en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Kraggenburg gaat super eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Kraggenburg

Een oproep gehad van een vreemd telefoonnummer? Of wil je details van het telefoonnummer van een firma of familie uit Kraggenburg? Een (06) nummer vinden ging tot een jaar of 20 geleden via het dikke telefoonboek. Nu kan dit aan de hand van internet zonder moeite. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Ontdek het nummer van B. Timmermans wonend in Kraggenburg
 • Ontdek het nummer van de Alphega of Praxis
 • Check het nummer van de Luchtvaartterreininformatieverstrekker of Consultant re-location uit Kraggenburg
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek de gids van Kraggenburg

Doorzoek nu moeiteloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Noordoostpolder. Geen hits? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Tevens een optie: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Postcodes in deze woonplaats
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8317. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Kraggenburg beslaat uit meerdere buurten: Buitengebied, Zuid, Oost, Centrum, Kern, Noord
telefoonboek-kraggenburg

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Klik op zoeken

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten doornemen

  Je bekijkt hier alle zoekresultaten in provincie Flevoland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Kraggenburg, van wie is het nummer?

Dit was een telefoonnummer uit Kraggenburg. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die bij het nummer hoort. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Uiteraard, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan adres, postcode en huisnummer. Je kunt ook (achter) namen invoeren mits je deze gegevens hebt. Op basis daarvan spot jij direct een telefoonnummer in Kraggenburg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De doorsnee (06) nummers kan jij gewoon bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor informatienummers als 0906, 0900, 0909, 0800, 0840 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Kraggenburg

Wellicht beschik je over een nummer en kan je niet wachten te weten wie jou heeft gebeld. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken op wie z’n naam het nummer staat. In de prakijk valt het soms flink tegen. Gebaseerd op de zoektool kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek van Kraggenburg. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.noordoostpolder.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Chili.