Telefoonboek Steenwijk

Zoek jij naar een telefoonboek van Steenwijk?Maak dan gebruik van onze unieke zoekfunctie. Zodoende zoek je snel & eenvoudig ontzettend veel (06) nummers en contacten in Steenwijkerland. Je kunt beginnen met een naam (dit kan zijn van Dongen), een zakelijk adres (bijv. McDonald’s) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Oostermeenthe of een bepaalde postcode, 8332. Klik nu op de zoekknop. Het zoekscript doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Steenwijk gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Steenwijk

Ben je gebeld dooreen voor jou onbekend nummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het telefoonnummer van een firma of familie uit Steenwijk? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Vandaag de dag kan dat online 10 keer sneller. Om je een beeld te geven waarbij zo’n online telefoonboek te raadplegen is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken op postcodes of straatnamen
 • Ontdek het nummer van I. van den Heuvel met een woning in Steenwijk
 • Check het nummer van de Spar of Schooneberg
 • Bekijk het nummer van de Vluchtinformatieverstrekker of Belastingadvieskantoor in Steenwijk
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Steenwijk

Doorzoek nu efficiënt het telefoonboek van gemeente Steenwijkerland. Heb je niks gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger het gewenste adres of nummer. Tevens een optie: Neem ook de gids door van een van de plaatsen in de buurt.

Gevonden postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8332, 8331, 8333. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Relevante wijken
Steenwijk is te onderscheiden in velerlei buurtschappen: Oostermeenthe, Nieuw Gagels, Hooilanden, omgeving Eeser Gaard, Torenlanden, Oostwijken, Clingenborgh, De Gagels en industrieterrein Groot Verlaat, Steenwijk-zuidoost (omgeving Oranje Gelderlandlaan)
telefoonboek-steenwijk

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Voorbeelden zijn adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Geen goede info gevonden? Probeer een andere zoekopdracht.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Steenwijk, wie wil mij bereiken?

Het gaat om een nummer uit Steenwijk. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Geef het telefoonnummer in. Het systeem zal nu zoeken naar de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Dat is een optie, voer de adresgegevens van deze persoon zo accuraat als het kan in. Denk aan straatnaam of de postcode. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan spot jij met succes een telefoonnummer in Steenwijk

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke nummers zijn servicenummers?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan jij gewoon bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor premium nummers zoals 0909, 0906, 0900, 0800, 1800 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Steenwijk

Het is mogelijk: dan ben je meerdere keren gebeld en ben je nieuwsgierig wie er naar jou gebeld heeft. Het kan gaat om een gemist oproep, of om de integriteit van iemand te bepalen. Een andere benaming hiervoor is andersom/omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een mobiel telefoonnummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Via de zoektool krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Steenwijk. Ideaal bij:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Cyprus.