Telefoonboek Blankenham

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Blankenham? Open nu deze speciale zoekmachine. Via deze werkwijze vind je erg simpel alle telefoongegevens & adresgegevens uit Steenwijkerland. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Veenstra), een onderneming (bijv. Avia) of gebruik adressen, buurten of wijken. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied en de postcode, 8373. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Blankenham stelt maar weinig voor! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Blankenham

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een zaak of bewoner in Blankenham? Een telefoonnummer opzoeken deden we niet heel lang geleden nog ouderwets met de gids. Tegenwoordig kan dat via het internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek te raadplegen is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Bekijk het nummer van Mevr. Dijkstra woonachtig in Blankenham
 • Achterhaal het tel. nr. van de Big Bazar of Profile
 • Ontdek het nummer van de Bedrijfsbeveiliger of Financieel planner in Blankenham
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Blankenham

Doorzoek nu eenvoudig de internet telefoonnummer-database van de gemeente Steenwijkerland. Heb je niks gevonden? Probeer dan iets breder te zoeken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gegevens die jij zoekt. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 8373. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in deze plaats
Blankenham beslaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Zuid, Kern, West, Centrum, Noord
telefoonboek-blankenham

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Dit achterhaal je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Resultaten doornemen

  Je komt nu in een overzicht met nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Nog een keer zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. Geen resultaat? Specificeer jouw zoekopdracht

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Blankenham, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Blankenham. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die eigenaar is van dit nummer. Dit heet omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je die info hebt. Hiermee vind jij snel het begeerde telefoonnummer uit Blankenham

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zaken als 0906, 0909, 1800, 0900, 0800 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Blankenham

In een ander scenario ben je meerdere keren gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer dat je ergens hebt zien staan. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Gebaseerd op een telefoonnummer kan je uitvinden van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de telefoonzoeker kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit Blankenham. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.steenwijkerland.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Guinee-Bissau.