Telefoonboek Muggenbeet

Een online inkijkje in het telefoonboek van Muggenbeet? Dat kan via de aangegeven unieke zoekfunctie. Op die manier vind je supersnel een groot deel van de (06) nummers en contacten in Steenwijkerland. Jij kan starten met een naam (denk aan Koning), een zaak (zoals Primark) of een nummer of adres in deze plaats. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 8356. Klik nu op de zoekbutton. De nummerzoeker doorzoekt de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Muggenbeet stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Muggenbeet

Vandaag gebeld door een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een winkel of persoon in Muggenbeet? Een (mobiel) nummer zoeken deden we niet heel lang geleden aan de hand van de gids. Nu kan dit aan de hand van internet veel gemakkelijker. We geven je diverse mogelijkheden waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van J. van Vliet uit Muggenbeet
 • Check de contactgegevens van de McDonald’s of Bike Totaal
 • Check de contactgegevens van de Diëtist of Reputatiemanager in Muggenbeet
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Muggenbeet

Doorzoek nu zonder problemen het online telefoonboek van de gemeente Steenwijkerland. Heb je niks gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder het juiste telefoonnummer of adres. Eventueel te testen: Check de gids van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Belangrijke postcodes
In de database staan onder andere deze postcodes: 8356. Je kunt deze postcodes gebruiken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Muggenbeet beslaat uit een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Zuid, Kern, Oost, Centrum, West
telefoonboek-muggenbeet

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Deze staat aan het begin

 2. Vul de velden in

  Dit kan zijn een nummer of contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Doorzoek de resultaten

  Je checkt nu nummers, namen en adressen in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Muggenbeet, wie heeft mij gebeld?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Muggenbeet. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Het zoek-algoritme achterhaalt de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Dit is mogelijk, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Zaken als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Dan vind jij snel het telefoonnummer uit Muggenbeet

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers kan je zonder kosten bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor servicenummers als 0906, 0800, 0840, 1800, 0900 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Muggenbeet

Soms heb je de beschikking over een nummer, en ben je benieuwd wie jou heeft gebeld. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je ontcijferen van wie het nummer is. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door gebruik te maken van de zoektool kan je toch zoeken door het omgekeerde telefoonboek uit Muggenbeet. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.steenwijkerland.nl/
 • Veel bekeken: Telefoonboek Griekenland.