Telefoonboek Blokzijl

Personen of bedrijven zoeken in het telefoonboek van Blokzijl? Check de aangegeven eenvoudige zoekmachine. Zodoende vind je supersnel honderden telefoongegevens & adresgegevens van personen uit Steenwijkerland. Neem als uitgangspunt een naam (bijvoorbeeld Bakker), een zaak (zoals Vakgarage) of een nummer of adres in deze plaats. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Buitengebied of eventueel 8356. Druk nu gewoon op de paarse knop De tool analyseert het online telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Blokzijl kan iedereen! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Blokzijl

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar het nummer van een huishouden of gezin uit Blokzijl? Het zoeken van een telefoonnummer ging tot een jaar of 20 geleden aan de hand van de gids. Hedendaags kan dat online 10 keer sneller. We sommen een aantal voorbeelden op waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Check het tel. nummer van N. de Koning woonachtig in Blokzijl
 • Zoek het nummer van de Terstal of Tui
 • Achterhaal het tel. nr. van de Oefentherapeut Mensendieck of Ingenieur electrotechniek uit Blokzijl
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Blokzijl

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Steenwijkerland. Geen hits? Maak de zoekopdracht concreter. Denk hierbij aan locatiegegevens bijvoorbeeld. Dan vind jij eenvoudiger de info waar jij naar op zoek bent. Wat somso ook werkt: Neem ook de gids door van een woonplaats in de regio.

Postcodes in deze woonplaats
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8356. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Blokzijl wordt gevormd door een aantal wijken en buurten: Buitengebied, Zuid, Kern, Oost, West, Noord
telefoonboek-blokzijl

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  De tool bekijk je aan het begin van de pagina

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Denk aan een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Blokzijl, welke naam hoort erbij?

Het gaat om een nummer uit Blokzijl. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Vul het nummer in de zoekbalk in. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon helemaal in. Denk aan straatnaam of de postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam als je daar de beschikking over hebt. Op basis daarvan verkrijg jij doeltreffende het verlangde telefoonnummer uit Blokzijl

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0906, 0909, 0800, 0840 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Blokzijl

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd wie er achter dit nummer schuilgaat. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met behulp van een (net) nummer kan je uitvinden wiens naam hierbij hoort. Het gaat niet altijd even makkelijk. Dankzij onze tool kan je toch zoeken door de omgekeerde gids in Blokzijl. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.steenwijkerland.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonboek Grenada.